KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijava
Smo najboljši in najaktivnejši forum za punce v sloveniji. naš forum sestavlja odličen team, kar pa je še boljše - imamo fenomenalne članice, ki si jih vsak forum lahko želi. stari smo eno leto in pol. če se nam pridržite, lahko vidite, da je forum zelo unikaten, saj imamo domišljijo, ki sestavlja naš sanjski svet - dream world. imamo več, kot 130 članic, ki so kolikor se le da aktivne, z njimi se vsi zabavamo, zato menimo, da bi se ti, draga gostja, prav tako zabavala. kaj še čakaš? klikni gumb registracija in se nam pridruži! pričakujemo te !
tukaj oglašujemo tudi druge forume. če se želite oglaševati z nami, nas kontaktirajte na e-mail, ki ga boste kmalu opazili.
 Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf Untitled-9rf
če nas želiš kontaktirati osebno, torej na e-mail, ga boš našel/a tukaj. pa tudi gostje nam lahko pišejo na e-mail, mogoče za oglaševanje itd. forum.dreamworld@gmail.com veseli bomo vaše pošte :)
čas je tudi, da vam predstavimo naš perfekten team, kakršnega ni videla galaksija.
Boss bitches { admini}

Bitches { moderatorji}
 
celotno grafiko na forumu je naredila glavna adminka, Ursheek99. gumbka novo in odgovori je naredila članica đinna. vsem, ki prispevajo h grafiki se iskreno zahvaljujemo.
 Facebook-icon
najdite nas na facebooku in lajkajte našo stran. veseli smo vsakega lajka (: na facebooku boste lažje sledili novostim foruma in obvestilom. če želite priti na naš FB profil, kliknite zgornjo ikono.

Obvestilo
 
Nimaš dovoljenja za iskanje po forumih na tej strani.